Recensies

”Quirine heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn eerste sollicitatiegesprek. Ze is secuur, doortastend, recht door zee en vriendelijk. Door de hulp van Quirine kon ik op gestructureerde wijze uitleggen waarom ik kwam solliciteren en kwam ik goed uit de verf. En het belangrijkste: ik heb de baan!!”

 

”Doordat ik met Quirine had geoefend voor mijn sollicitatiegesprek, was ik veel beter voorbereid op lastige vragen. Ze hielp me erg goed met hoe ik op bepaalde vragen kon antwoorden. Ook heeft ze veel kennis van de verschillende soorten sollicitatiegesprekken en was ze super vriendelijk! Het sollicitatiegesprek verliep dan ook erg vloeiend en ik begin volgende maand!”

 

”Super handig! Sinds kort ben ik bezig met het voorbereiden voor sollicitaties. Echter, dit was helemaal nieuw voor mij. Hoe pak ik een sollicitatiegesprek aan? Hoe kan ik dit het beste voorbereiden? Hoe kom ik achter mijn sterke en zwakke kanten? Op soortgelijke vragen heeft Quirine mij enorm geholpen. Ze gaat systematisch te werk, geeft goede tips en schroomt niet om de verbeterpunten aan te wijzen. Door Quirine heb ik, zelfs tijdens de coronacrisis, een stageplek weten te bemachtigen. Zeker een aanrader!”